Over C-MOL
 
C-MOL Benelux
C-MOL groep
 

C-MOL Benelux

C-MOL Benelux is een onderneming die door André van Oort in Mei 1999 is opgericht. Het C-MOL team verzorgt de scholing, support, databankonderhoud en ondersteuning van de verkoop. Gevel ervaring hebben we opgedaan bij bekende gevelbouwers. Doel van C-MOL Benelux is een intensieve en competente begeleiding van de reeds bestaande en nieuwe klanten.

Een nauwe samenwerking met de afdeling softwareontwikkeling garandeert altijd het actuele "know how" bij advies, projectbegeleiding en scholing. C-MOL Benelux heeft met de C-MOL producten, voor constructie en calculatie, in de markt van de ramen-, deuren- en gevelbranche, in Europa een toppositie bereikt, die uitsluitend op het open en innovatieve softwareproduct terug te voeren is. Op het ogenblik kan C-MOL 850 gebruikers van aluminium- / staal- en kunststofproducten tot haar klanten tellen.

Het ODMS (Open-Datenbank-Management-System), met de stamdata van op dit ogenblik alle toonaangevende profielsysteem leveranciers, is het hart van de C-MOL software producten. Met behulp van deze zeer vooruitstrevende voorzieningen kan de gebruiker, onafhankelijk van welke profielsysteem leverancier dan ook, met behulp van C-MOL, ramen, deuren en vliesgevels construeren en calculeren.

De firma C-MOL Benelux is een jong, dynamisch, onafhankelijk en gespecialiseerd IT bedrijf. Het houdt zich in hoofdzaak bezig met opleidingen, trainingen en consultancy bij bedrijven die affiniteit hebben met het softwareprogramma C-MOL.

Opleidingen
De technische automatisering van de aluminium gevelbouw is een specialisatie van de firma C-MOL Benelux, in deze branche is een ruime ervaring opgedaan. Deze praktijk ervaring komt tot zijn recht bij de diverse opleidingen.


Consultancy / Projectbegeleiding
Door de aluminium gevelbouwkundige achtergrond die aanwezig is binnen de firma C-MOL Benelux spreken wij dezelfde taal als u. Hierdoor is het mogelijk om u van een op de praktijk afgestemd advies te voorzien en/of te begeleiden van een project


Maatwerk
Het komt vaak voor dan u zich moet aanpassen aan de methodiek van de software, echter er zijn een aantal mogelijkheden om de software naar uw wensen aan te passen. Hierbij is te denken aan een stuk maatwerk van bijvoorbeeld de stamdata en/of uitgavelijsten.