Service
 
Algemeen
Cursussen
Consultancy
Systeemeisen
Huren of kopen
Handboeken
Software update
Databank update
 

Algemeen

C-MOL heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Want het contact met de klant houdt niet op als het product is verkocht. Sterker nog, dan begint het pas! Wij zijn er daarom trots op dat het hele traject, van A tot Z, door C-MOL zelf wordt uitgevoerd en beheerd.

Dat houdt in dat we de software zelf ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden. Zo houden we grip op de kwaliteit van de software en op onze dienstverlening. En dat merken onze klanten. Want centraal in onze dienstverlening staat dat wij elke dag bezig zijn om onze klanten te ondersteunen om echt meerwaarde uit de software te halen. Zo haalt u er het maximale rendement uit.

Onze dienstverlening is opgedeeld in de volgende onderdelen:

  • Consultancy: onze ervaren consultants implementeren de software samen met u.
  • Cursussen: een gevarieerd aanbod om alles te leren over onze software onder begeleiding van onze docenten.
  • Support Center: een team van specialisten beantwoordt uw vragen via de digitale klantportal of onze telefonische helpdesk.

Externe expertise nodig?

Als u op zoek bent naar aanvullende, tijdelijke dienstverlening voor de software van C-MOL, bent u bij het C-MOL Benelux aan het juiste adres, de medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te ondersteunen. Neem hiervoor contact met ons op en overtuig uzelf.

 

 

 

C-MOL 6.10


>>> LEES MEER
 

C-MOL support tool

Start Client Module pcvisit Support 15.0

Start Client Module pcvisit Support 15.0