Service
 
Algemeen
Cursussen
Consultancy
Systeemeisen
Huren of kopen
Handboeken
Software update
Databank update
 

Consultancy

Als ondernemer zijn er zoveel zaken waarmee u rekening moet houden; een van de vragen is voor welke taken moet/kan ik mensen inhuren en wat blijft u zelf doen.

Aan het uitbesteden van (advies)werk zijn zonder meer voordelen verbonden. U wint aan daadkracht en wendbaarheid. Bovendien hoeft u zich alleen maar te concentreren op de sterke punten van uw bedrijfsvoering.

Bent u tevreden over het rendement van uw kalkulatie-, teken- en/of werkvoorbereidingsprogramma, of ziet u mogelijkheden deze beter te benutten. Wij zouden u graag bij het opzetten van een analyse behulpzaam zijn, en tevens kunnen wij u helpen bij de praktische omzetting hiervan.

Heeft u weleens een opdracht in uw orderportefeuille waarbij de hulp van een specialist op het gebied van C-Mol een welkome aanvulling zou zijn, dan kunnen wij u wellicht helpen. Door de jaren lange ervaring opgedaan in de praktijk zijn wij in staat u hierbij te adviseren, en te begeleiden.
Een ondernemer is altijd opzoek naar mogelijkheden om het rendement te verhogen, zo ook op het gebeid van automatisering.

In uw dagelijkse werkzaamheden, en zeker bij speciale projecten, komt het voor dat wanneer er een aantal aanpassingen in uw technische automatisering aangebracht worden, u vele malen effectiever kan werken. Door deze aanpassingen zijn handmatig correcties en/of aanvullingen niet meer noodzakelijk. Dit reduceert de kans op fouten aanzienlijk.

Wij begrijpen dat u hiervoor niet over voldoende tijd beschikt, en mogelijk ontbreekt er ook enige kennis. Heeft u er weleens over nagedacht om hiervoor een specialist in te schakelen?

 

C-MOL support tool

Start Client Module pcvisit Support 15.0

Start Client Module pcvisit Support 15.0